Mirësevini në platformën më të re të koncerteve dhe eventeve muzikore në Shqipëri!

   


Lexo më shumë

3 Musketjerët
Koncert Simfonik

Pallati i Kongreseve - Koncerti i parë Rock Simfonik nga 3 Musketjerët

15 Maj 2017

Lexo më shumë

Alban Skënderaj
Hapësira e një ëndrre

Pallati i Kongreseve - Në bashkëpunim me Orkestrën Simfonike të RTSH

2-3-4 Mars 2018

Lexo më shumë

Colour Day
Festival

Sheshi Nënë Tereza - Për herë të parë në Shqipëri

12 Maj 2018

Lexo më shumë

Diva
Show

Pallati i Kongreseve - Katër yje të skenës shqiptare

16 Maj 2018

Lexo më shumë

Reflektim

Qendra Kulturore tek Katedralja Orthodhokse

15 Nëntor 2018