Klikoni mbi nje ose disa karrige dhe me pas butonin "Vazhdo"


Zona A1, A2, A3

20 Euro / 2500 Lekë

Zona B1, B2

18 Euro / 2300 Lekë

Zona C1, D1

15 Euro / 1900 Lekë

Zona C2, D2

12 Euro / 1500 Lekë

3