Vendosni numrin e biletave që doni të blini (psh: 3) dhe më pas klikoni butonin VAZHDO!


Pranoj kushtet e rregullores

Në çmim është e përfshirë:

- bileta e hyrjes
- 10 qese bojë
- 20 xhetona për konsum në bar
( 1 xheton = 100 lekë)
- 1 kapele
- 1 t-shirt