Mirësevini në platformën më të re të koncerteve dhe eventeve muzikore!Lexo më shumë

3 Musketjerët
Koncert Simfonik


Pallati i Kongreseve - Koncerti i parë Rock Simfonik nga 3 Musketjerët

15 Maj 2017

Lexo më shumë

Alban Skënderaj
Hapësira e një ëndrre

Pallati i Kongreseve - Në bashkëpunim me Orkestrën Simfonike të RTSH

2-3-4 Mars 2018

Lexo më shumë

Colour Day
Festival


Sheshi Nënë Tereza - Për herë të parë në Shqipëri

12 Maj 2018

Lexo më shumë

Diva
Show


Pallati i Kongreseve - Katër yje të skenës shqiptare

16 Maj 2018

Lexo më shumë

Reflektim


Qendra Kulturore tek Katedralja Orthodhokse

15 Nëntor 2018

Lexo më shumë

Colour Day Festival
2019

Sheshi Nënë Tereza
Viti i dytë

18 Maj 2019

Lexo më shumë

Hapësira e një ëndrre Prishtinë

Salla 1 Tetori - Në bashkëpunim me Orkestrën Simfonike të Kosovës

19 Qershor 2019

Lexo më shumë

George Dalaras dhe
banda e tij akustike

Amfiteatri i Tiranës

26 Qershor 2019

Lexo më shumë

Michalis
Hatzigiannis

Amfiteatri i Tiranës

30 Korrik 2019

Lexo më shumë

Time Capsule
Capital T

Sheshi Nënë Tereza

20 Shtator 2019