PAGESAT ONLINE

Bli bileta online me EasyPay.
Pas blerjes me butonin EasyPay, Visa ose MasterCard biletat do të dërgohen në E-mail tuaj. Gjithashtu do t'ju shfaqet edhe butoni për shkarkim direkt.PIKAT E SHITJES FIZIKE NE SHQIPERI

Kliko për të parë pikën më të afërt EasyPay ku mund të blini biletat fizikisht.
Tel: +355 42 264982, Cel: +355 68 40 71 130 / +355 69 40 22 244
info@easypay.al | easypay.alPIKAT E SHITJES FIZIKE NE KOSOVE - RAVE

Adresa: Rr. Fehmi Agani, Hymja 20 / Kati 3, ( Kafet e Vogla Monro ) Pristina
Tel: +383 49 759 859
E-mail: info@rave-travel.com | rave-travel.com

E RËNDËSISHME: Koncerti i Maluma në Tiranë do të mbahet, por në një datë tjetër! Të gjitha biletat e blera deri më tani dhe ato që do të shiten në vijim janë të vlefshme për datën e re që do të publikohet nga produksioni sapo situata të jetë më e qetë.*Këto janë rrugët e vetme zyrtare për të siguruar biletën. Nëse i siguroni në mënyra jo zyrtare mbani përgjegjësi personale për refuzim në koncert.