Per rezervimin ne zonen SUPER V.I.P dhe V.I.P kontaktoni ne numrin 0695705726 ne whatsapp dhe viber.
Zona SUPER V.I.P është e organizuar me një tavolinë dhe ulëse, e përshtatshme për 6 – 10 persona.

Në çmimin e tavolinës është e përfshirë një shishe shampanje për të gjithë pjestarët e tavolinës.
Çdo tavolinë SUPER V.I.P ka të rezervuar dy vende parkimi makinash në hyrje të sheshit Nënë Tereza.
Çdo konsum ekstra nga bari në dispozicion paguhet.

Zona V.I.P është e organizuar me dy tavolina të larta (stili kokteil), e përshtatshme për 6 – 12 persona.

Në çmimin e tavolinës është e përfshirë një shishe alkoolike shoqëruar me soft drinks përkatës për të gjithë pjestarët e tavolinës.
Çdo konsum ekstra nga bari në dispozicion paguhet.

Shembull: Platforma Super V.I.P 1 kushton 900 Euro + (10 persona x 20 Euro Bileta e koncertit / person) = 900 + 200 = 1.100 Euro